Now loading.
Please wait.

menu

Zakelijk vervoer

Taxi voor Bedrijven in Amsterdam en omgeving

Schermafbeelding 2015-05-20 om 23.02.04Bent u opzoek naar een bedrijf om uw zakelijke gasten of medewerkers op een professionele en comfortabele wijze te laten vervoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven in Amsterdam en verwelkomen ook u om kennis te maken met onze service.

My Taxi Centrale te Amsterdam is dag en nacht in heel Nederland uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer. Met onze representatieve wagens brengen wij u en uw relaties naar iedere gewenste locatie in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld naar luchthavens of congrescentra. Desgewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak zodat u daarna direct naar uw volgende afspraak kunt. Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Kortom, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie.

Onze uitstekend onderhouden wagens zijn standaard uitgerust met airco en navigatie zodat u of uw relatie rustig kan werken of ontspannen tijdens de rit. Onze ervaren chauffeurs, die pro-actief meedenken en discretie hoog in het vaandel hebben staan, zorgen voor u alle ritten met veel zorgvuldigheid en wij zullen er voor zorgen dat u of uw klanten comfortabel worden vervoerd en op de plaats van bestemming aankomt.

My Taxi Centrale te Amsterdam ontvangt bijvoorbeeld uw gasten/medewerkers uit naam van uw bedrijf op Schiphol en vervoert hen veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming. Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid om medewerkers welke tijdelijk niet zelfstandig mobiel genoeg zijn om te reizen te vervoeren naar de werkplek of kantoor.

Speciaal voor zakelijke klanten heeft My Taxi Centrale te Amsterdam het mogelijk gemaakt om op rekening te rijden of met een credit card af te rekenen.

Heeft u geregeld zakelijke gasten en/of medewerkers die u dient te vervoeren en wilt u de garantie dat u hen de koppelt aan de beste service verlener op dit gebied? Bij ‘My Taxi Centrale’ Amsterdam bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven in Amsterdam en verwelkomen ook u om kennis te maken met onze service waarbij wij deze speciale klanten op een uiterst comfortabele en veilige manier van A naar B vervoeren.

Dag en nacht in heel Nederland uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer

mytaxi_quality_serviceMy Taxi Centrale te Amsterdam is dag en nacht in heel Nederland uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer. Met onze representatieve wagens brengen wij u en uw relaties naar iedere gewenste locatie in binnen- en buitenland. Als voorbeeld zijn wij altijd paraat om u en uw relaties naar luchthavens, congrescentra of andere grote publieke punten te vervoeren. Desgewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak zodat u daarna direct naar uw volgende afspraak kunt. Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Kortom, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie.

Onze uitstekend onderhouden wagens zijn standaard uitgerust met airco en navigatie zodat u en/of uw relatie rustig kan werken of ontspannen tijdens de rit.

Onze ervaren chauffeurs denken proactief mee en hebben discretie hoog in het vaandel staan en verzorgen alle ritten met veel zorgvuldigheid. Zij zullen er voor zorgen dat u en/of uw klanten comfortabel worden vervoerd en op de plaats van bestemming aankomen.

Ontvangen uw gasten/medewerkers op Schiphol

My Taxi Centrale te Amsterdam ontvangt bijvoorbeeld uw gasten/medewerkers uit naam van uw bedrijf op Schiphol en vervoert hen veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming. Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid om medewerkers welke tijdelijk door welke reden dan ook niet zelfstandig mobiel genoeg zijn om te reizen te vervoeren naar de werkplek of kantoor.

Speciaal voor zakelijke klanten heeft My Taxi Centrale te Amsterdam het mogelijk gemaakt om op rekening te rijden of met een credit card af te rekenen. Zakelijk vervoer houden wij het liefst eenvoudig en direct!