Now loading.
Please wait.

menu

Taxi4Ladies

Taxi4Ladies

Mytaxicentrale begint nu met vrouwelijke chauffeuse. Wilt uw vervoerd worden met een vrouwelijke chauffeuse. Dan kunt uw altijd bij mytaxicentrale te Amsterdam een reservering maken.

Vervoerd worden door een chauffeuse

Wilt uw dat uw dochter veilig uitgaat en veilig thuisgebracht wordt dan kunnen wij als My taxi centrale uw kinderen altijd veilig vervoeren. Of wilt uw vervoerd worden naar schiphol dan bent uw altijd welkom.

Een veilig gevoel

VrouwentaxiBent uw een dame en uw voelt uw niet veilig bij een mannelijke chauffeur dan zorgen wij ervoor dat uw een vrouwelijke chauffeuse voor uw deur staat. Jonge meisjes die gaan stappen en van hun ouders ‘s nachts niet alleen over straat mogen, vrouwen die vanuit geloofsovertuiging niet door een man mogen worden vervoerd, dames die iets vervelend hebben meegemaakt en vrouwen die het gewoon gezellig vinden kunnen altijd bij My taxi centrale terecht komen. Dit is een test periode het is nog niet mogelijk dat uw binnen 10 minuten een vrouwelijke chauffeuse voor de deur krijgt het gaat alleen om reserveringen, als wij zien dat het lekker vloeiend loopt dan is het in de toekomt mogelijk dat uw zo snel mogelijk een dame voor uw deur krijgt als chauffeuse.