Now loading.
Please wait.

menu

Pakketvervoer

My Taxi Centrale te Amsterdam beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat wij dagelijks op de weg hebben kunnen wij mede op het gebied van pakketvervoer een vlotte en vertrouwelijke service bieden. Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met My taxi Centrale te Amsterdam. En maak kennis met de scherpe prijzen die het bedrijf u kan bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen. De directie en personeel van My Taxi Centrale staan voor u klaar.

De pakketvervoer van My Taxi Centrale te Amsterdam bieden altijd uitkomst zeker in een tijd waarin het begrip back to core business geldt en de ondernemer op een gespannen arbeidsmarkt zijn eigen personeel hard nodig heeft om intern zijn zaakjes te regelen, is het een fijne gedachte dat het laatste stukje logistiek door My Taxi Centrale te Amsterdam vakkundig uit handen wordt genomen. My Taxi Centrale te Amsterdam kan de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren, van het vervoer van vertrouwelijke documenten tot en met geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg en uiteraard worden alle ad hoc oftewel spoedopdrachten direct uitgevoerd.
Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met My Taxi Centrale te Amsterdam. En maak kennis met de scherpe prijzen die het bedrijf u kan bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen. De directie en personeel van My Taxi Centrale te Amsterdam staan voor U klaar.