Now loading.
Please wait.

menu

Wie zijn wij

Taxi van Amsterdam, zoals het hoort

Een betaalbare taxiservice met vriendelijke topchauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid!

mytaxi_amsterdam_chauffeurs

U kent het vast wel. U besteld een taxi, en na lang wachten arriveert deze eindelijk en is het tot overmaat van ramp ook niet eens een beste combinatie tussen vriendelijkheid van de chauffeur en hygiëne van het voertuig. Uit opinie van klanten komt dit scenario nog helaas te vaak voor. Hier moet wat aan gedaan worden, en daar heeft ‘My Taxi Centrale’ Amsterdam handig op ingespeeld.

Wat kan ‘My Taxi Centrale’ voor u betekenen? Wij bieden u particuliere en zakelijke taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Onze service bestaat uit klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid. Dit is de service die u verdient! Kwaliteit en service in de Taxibranche is waar wij naar streven.

Kwaliteit en service in de Taxibranche

Waar kunt u op rekenen bij de service van ‘My Taxi Centrale’? Wij helpen u graag bij het instappen en nemen uiteraard ook uw bagage aan en zorgen dat deze netjes en veilig wordt getransporteerd. Indien nodig plannen wij een alternatieve route om u naar de bestemming te brengen en bieden wij altijd een ontspannen gesprek aan. Indien gewenst kunt u gebruik blijven maken van dezelfde chauffeur voor toekomstige boekingen bij ‘My Taxi Centrale’. Dit wordt vaak door onze klanten als prettig ervaren en heeft het praktische voordeel dat wij u al snel herkennen op een druk ophaalpunt. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de door ons geleverde diensten, dan stellen wij het op prijs als u ons dit altijd meldt bij My Taxi Centrale Amsterdam. Wij willen graag onze servicegraad hoog houden en waarderen uw opmerkingen en wensen. Bent u snel op zoek naar een taxi, bel dan nu My Taxi Centrale in Amsterdam en wij proberen zo snel mogelijk voor uw deur te staan!

Kortom: ons doel is uw tevredenheid! Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een chauffeurspas en dragen er zorg voor dat u op het juiste tijdstip op de bestemming aankomt. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze nette, schone en comfortabele auto’s lenen zich uitstekend voor diverse gelegenheden. Als uw verwachtingen van de ideale taxirit een goede service van de chauffeur en goede hygiëne van het voertuig bevat dan bent u bent u bij My Taxi Centrale te Amsterdam aan het juiste adres.