Now loading.
Please wait.

menu

Taxi Amsterdam

Meer dan 10 jaar taxi-ervaring in de Amsterdamse Taxibranche

mytaxi_quality_service

U laten vervoeren door een ander is een zaak van vertrouwen. Dit vraagt een grote mate van zorgvuldigheid bij het selecteren van het juiste taxibedrijf. My Taxi Centrale in Amsterdam is de beste taxiservice! Met meer dan 10 jaar taxi-ervaring, zeer groot tevreden klantenbestand en als vaste taxi van de Amsterdammer horeca (restaurants, cafés & hotels) maakt u met My Taxi Centrale de juiste keuze.
Heeft u op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondagavond een taxi nodig in Amsterdam? My Taxi Centrale in Amsterdam verzorgt dan taxivervoer in en vanuit Amsterdam en omstreken. Dit betekent dat u elk moment van de avond, zonder vooraf een afspraak te maken, een beroep kan doen op de taxidienst. Vanaf de trein of aan het einde van een leuke stapavond. Ook voor groepen t/m 8 personen. My Taxi Centrale in Amsterdam zorgt ervoor dat u comfortabel, veilig en gezellig op uw bestemming aankomt! My Taxi Centrale in Amsterdam: uw privé-chauffeur in Amsterdam, als het om service gaat!.

Amsterdam is een wereldstad

Amsterdam is een wereldstad. Het vervoeren van bezoekers en inwoners in een wereldstad. Waarom zou u kiezen voor ‘My Taxi Centrale’ in Amsterdam als er anno 2015 zeker honderden andere taxicentrales zijn waar u terecht zou kunnen? U heeft bij ons namelijk de keuze uit een excellente taxiservice met meer dan 10 jaar ervaring in de taxibranche waar wij tevens een zeer groot en ook tevreden klantenbestand hebben opgebouwd.

 

Juiste taxi in Amsterdam

Zelf zit u waarschijnlijk regelmatig achter het stuur of laat u dit over aan iemand die u vertrouwd met uw vervoer van A naar B. Dit kan privé en- of openbaarvervoer zijn. Wij nemen u de zorgen van uw eigen vervoer graag uit handen. Zodra u instapt bij een van onze taxichauffeurs zult u al snel merken dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Onze klanten hebben vertrouwen in ons en dit zult u ongetwijfeld ook hebben als u onze service heeft ervaren. Ons hoog serviceniveau hebben wij enkel kunnen bereiken door zorgvuldig naar onze klanten te luisteren.

 

Vaste taxiservice in Amsterdam

Wilt u een vaste taxiservice die bijvoorbeeld de Amsterdamse horeca scene (restaurants, cafés & hotels) eenvoudig weet te bereiken doet u er goed aan om ‘My Taxi Centrale’ in uw geheugen op te slaan!
Heeft u op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondagavond een taxi nodig in Amsterdam? My Taxi Centrale in Amsterdam verzorgt dan taxivervoer in-en vanuit Amsterdam en omstreken. U kunt elk moment van de avond, zonder vooraf een afspraak te maken een beroep doen op onze taxidienst. Dit kunt u online doen vanaf de trein met behulp van onze app maar uiteraard ook aan het einde van een geslaagde (stap)avond voor een groep tot maximum acht personen.

 

Uw prive chauffeur in Amsterdam

Kortom; My Taxi Centrale in Amsterdam zorgt ervoor dat u comfortabel, veilig en gezellig op uw bestemming aankomt! My Taxi Centrale in Amsterdam: uw privéchauffeur in Amsterdam, als het om service gaat!